Unternehmen

Wer steckt hinter Frylics?

Mijn naam is Frank Visser en ik ben de oprichter van Frylics, dé webshop dat jouw TCG-collectie voorziet van acryl cases en accessoires. Het begon toen ik van een vriend één pakje Pokémon kaarten ontving. Dit bracht nostalgische gevoelens bij me naar boven en ik realiseerde me hoeveel ik deze kaarten had gemist. Zo begon mijn zoektocht naar meer kaarten en dichte (sealed) producten.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik er al snel achter dat er weinig goede opties waren voor het bewaren van mijn verzameling. Daarom besloot ik zelf op zoek te gaan naar acryl cases en deze te gebruiken om mijn verzameling in te bewaren. Dit bleek zo goed te werken dat ik steeds meer enthousiaste reacties kreeg van andere verzamelaars. Uiteindelijk werd het idee geboren om deze doosjes ook voor anderen beschikbaar te maken en zo ontstond Frylics.

De naam Frylics is een combinatie van mijn naam Frank en het materiaal waarvan de doosjes zijn gemaakt, acrylics. Met Frylics hoop ik anderen te kunnen voorzien van kwalitatieve producten, zodat de community hecht blijft en iedereen tevreden is. Ik vind het ontzettend belangrijk om de beste kwaliteit te leveren, zodat mijn klanten hun verzameling met een gerust hart kunnen bewaren.

Als fulltime werknemer achter de schermen bij de televisie kan ik niet altijd telefonisch bereikbaar zijn. Daarom heb ik besloten om mijn telefoonnummer niet openbaar te maken maar heb ik wel speciaal een WhatsApp nummer beschikbaar gesteld. Daarnaast kun je met alle vragen en opmerkingen mij ook bereiken via de mail of social media. Ik kan je verzekeren dat ik er alles aan zal doen om je zo snel en zo goed mogelijk te helpen.

Ik ben ontzettend blij met Frylics en wil graag mijn passie voor Pokémon en andere TCG-spellen met anderen delen. Ik hoop dat ik met mijn webshop een positieve bijdrage kan leveren aan de community en ik kijk er naar uit om nog veel meer mensen blij te maken met mijn producten.

Hartelijke groet,

Frank Visser

Die Frylics-Timeline

Insgeheim macht es mir besonders viel Spaß, den Überblick über die Meilensteine ​​zu behalten.

KVK Kamer van Koophandel

21.02.2023

Anmeldung bei der Handelskammer

Es ist offiziell! Heute betrat ich die Türen der Handelskammer, um mich offiziell als Unternehmer registrieren zu lassen. Ein lang ersehnter Traum, der endlich wahr wurde.

Frylics Webshop

01.08.2023

Eröffnung des Webshops

Mit Begeisterung und einem Anflug von Erleichterung kann ich sagen, dass dies ein Moment ist, auf den ich mich schon so lange gefreut habe. Mein lang erwarteter Webshop namens Frylics wurde am 1. August 2023 offiziell für die Öffentlichkeit geöffnet.

Obwohl es etwas später als ursprünglich geplant ist, haben mich die unvorhergesehenen Herausforderungen, denen ich unterwegs begegnete, nicht abgeschreckt.

Die Eröffnung von Frylics ist nicht nur die Verwirklichung meines Traums, sondern auch ein Schritt ins Unbekannte, voller Abenteuer und Möglichkeiten. Ich kann es kaum erwarten, meine Kunden willkommen zu heißen und ihnen hochwertige Produkte und exzellenten Kundenservice zu bieten.

Slab 1-slot acryl case PSA CGC

01.08.2023

1. Ordnung

Party! Die Website war online und ich habe die Menschen um mich herum stolz darüber informiert. Nicht viel später leuchtete mein Telefon auf und ich sah eine Benachrichtigung: „Name hat eine Bestellung bei Ihnen aufgegeben.“ Eine Welle von Emotionen überkam mich – Freude, Aufregung und Unglaube. Es war der Name meines Freundes, des allerersten Kunden und meines größten Unterstützers. Ein Lächeln von Ohr zu Ohr. Ein unvergesslicher Glücksmoment, der Startschuss meines E-Commerce-Abenteuers.

Was hat sie bestellt? Ein Slab-Acryletui mit 1 Steckplatz, in das sie eine ihrer Karten einlegen kann, die sie benoten möchte.

01-01-2024

Frylics internationaal

Augustus 2023 opende Frylics haar digitale deuren, en ik ben opgetogen om te delen dat ik met Frylics voor 1 januari 2024 al internationale erkenning heb gekregen. Trots mag ik zeggen dat Frylics niet alleen in Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk en Spanje al orders heeft mogen ontvangen. Deze snelle internationale groei is inspirerend en motiveert om in 2024 en verder nog meer grenzen te doorbreken.

Wat een droom!

28-01-2024

1e aanwezigheid Pokémon beurs

Op 28 januari 2024 waagde ik me voor het eerst in het spannende avontuur van de POKEDAYZ-beurs. Deze stap was extra uitdagend omdat ik me al ruim van tevoren moest aanmelden, en dit proces vergde veel tijd en aandacht, vooral omdat mijn focus voornamelijk op de webshop lag. Het inschrijven voor POKEDAYZ bracht een hoop vragen met zich mee: Hoeveel voorraad moest ik meenemen? Welke details moest ik niet over het hoofd zien?

Ondanks mijn gebrek aan ervaring op het gebied van beursdeelname, was de POKEDAYZ-beurs een onvergetelijke ervaring. Het was niet alleen een kans om mijn producten te presenteren aan een gepassioneerd publiek, maar ook een les in ondernemerschap en voorbereiding. Hoewel het een uitdaging was, heeft deelname aan POKEDAYZ mijn horizon verbreed en mijn onderneming nieuwe mogelijkheden geboden. Ik kijk met trots terug op deze bijzondere mijlpaal!