Het gebruik van stootdoppen!

Het gebruik van stootdoppen! - Frylics

Bij het gebruik van acryl cases om bijvoorbeeld jouw Pokémon collectie te beschermen spelen stootdoppen een essentiële rol. Deze kleine accessoires zijn ervoor om de stabiliteit van de case te vergroten en tegelijkertijd te voorkomen dat de onderkant van de case krast of beschadigd raakt. Plexiglas is een ontzettend sterk maar gevoelig materiaal. 

Indien stootdoppen nodig zijn, worden ze bij je bestelling geleverd, in een opvallend oranje zakje. Weet je niet of jouw product geleverd wordt met stootdoppen? Bekijk de productpagina! Onderaan bij de productspecificaties staat vermeld of deze inclusief stootdoppen is. Staat dit er niet? Dan zijn deze niet nodig.

Het toevoegen van stootdoppen aan een acryl case is een praktische stap om ervoor te zorgen dat je bezittingen goed worden beschermd. Hierdoor kun je met vertrouwen je waardevolle items in de case plaatsen, wetende dat ze niet alleen veilig zijn, maar ook optimaal worden ondersteund. Op deze manier draagt elk detail bij aan de duurzaamheid en de visuele aantrekkelijkheid van je collectie.

Volgende lezen

Waarom zijn acryl cases een investering die zichzelf terugverdienen? - Frylics

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.