B2B & Grote afnames

B2B:

Bent u een bedrijf gevestigd in Nederland?
Vermeld uw kvk- en btw-nummer dan alstublieft in de notities. Ik zal dit controleren en daarna een factuur opmaken.

Bent u een bedrijf niet gevestigd in Nederland?
Let op dat het systeem momenteel niet automatisch omgaat met bedrijfsaankopen uit het buitenland die een 0% factuur vereisen.

Indien u een 0% factuur nodig heeft voor uw bedrijf, verzoeken ik u vriendelijk om eerst contact op te nemen. Op deze manier kan ik de nodige informatie verzamelen en uw order handmatig verwerken om ervoor te zorgen dat alles nauwkeurig wordt behandeld.

Daarnaast verwelkom ik bedrijven die geïnteresseerd zijn in grotere afnames. Mocht uw bedrijf in aanmerking willen komen voor speciale prijsafspraken bij grotere bestellingen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Dank voor uw begrip!

Consument maar interesse in een grote(re) afname?:

Overweeg je om je volledige collectie te voorzien van acryl cases? Dat is fantastisch! Als je een grotere bestelling wilt plaatsen, laat het me alsjeblieft weten. Ik kan wellicht een voordeliger aanbod voor je regelen en we kunnen alle details bespreken om ervoor te zorgen dat het precies past bij wat je zoekt. Ik ben hier om te helpen en ik kijk er naar uit om samen jouw collectie te professionaliseren.