Het bedrijf

Wie zit er achter Frylics?

Mijn naam is Frank Visser en ik ben de oprichter van Frylics, dé webshop dat jouw TCG-collectie voorziet van acryl cases en accessoires. Het begon toen ik van een vriend één pakje Pokémon kaarten ontving. Dit bracht nostalgische gevoelens bij me naar boven en ik realiseerde me hoeveel ik deze kaarten had gemist. Zo begon mijn zoektocht naar meer kaarten en dichte (sealed) producten.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik er al snel achter dat er weinig goede opties waren voor het bewaren van mijn verzameling. Daarom besloot ik zelf op zoek te gaan naar acryl cases en deze te gebruiken om mijn verzameling in te bewaren. Dit bleek zo goed te werken dat ik steeds meer enthousiaste reacties kreeg van andere verzamelaars. Uiteindelijk werd het idee geboren om deze doosjes ook voor anderen beschikbaar te maken en zo ontstond Frylics.

De naam Frylics is een combinatie van mijn naam Frank en het materiaal waarvan de doosjes zijn gemaakt, acrylics. Met Frylics hoop ik anderen te kunnen voorzien van kwalitatieve producten, zodat de community hecht blijft en iedereen tevreden is. Ik vind het ontzettend belangrijk om de beste kwaliteit te leveren, zodat mijn klanten hun verzameling met een gerust hart kunnen bewaren.

Als fulltime werknemer achter de schermen bij de televisie kan ik niet altijd telefonisch bereikbaar zijn. Daarom heb ik besloten om mijn telefoonnummer niet openbaar te maken maar heb ik wel speciaal een WhatsApp nummer beschikbaar gesteld. Daarnaast kun je met alle vragen en opmerkingen mij ook bereiken via de mail of social media. Ik kan je verzekeren dat ik er alles aan zal doen om je zo snel en zo goed mogelijk te helpen.

Ik ben ontzettend blij met Frylics en wil graag mijn passie voor Pokémon en andere TCG-spellen met anderen delen. Ik hoop dat ik met mijn webshop een positieve bijdrage kan leveren aan de community en ik kijk er naar uit om nog veel meer mensen blij te maken met mijn producten.

Hartelijke groet,

Frank Visser

De tijdlijn van Frylics

Stiekem vind ik het vooral zelf leuk de mijlpalen bij te houden.

KVK Kamer van Koophandel

21-02-2023

Inschrijving bij Kamer van Koophandel

Het is officieel! Deze dag stapte ik de deuren van de Kamer van Koophandel binnen om mij officieel in te schrijven als ondernemer. Een langverwachte droom die eindelijk uitkwam.

Frylics Webshop

01-08-2023

Opening webshop

Met enthousiasme en een vleugje opluchting kan ik zeggen dat dit een moment is waar ik zo lang naar heb uitgekeken. 1 augustus 2023 is mijn langverwachte webshop, genaamd Frylics, officieel geopend voor het publiek.

Hoewel het wat later is dan oorspronkelijk gepland, hebben de onvoorziene uitdagingen die ik onderweg tegenkwam me niet uit het veld geslagen.

Het openen van Frylics is niet alleen het realiseren van mijn droom, maar het is ook een stap in het onbekende, vol avontuur en mogelijkheden. Ik kan niet wachten om mijn klanten te verwelkomen en ze te voorzien van hoogwaardige producten en een uitstekende klantenservice.

Slab 1-slot acryl case PSA CGC

01-08-2023

1e bestelling

Feest! De website stond live en dit liet ik vol trots aan mensen in mijn omgeving weten. Niet veel later lichtte mijn telefoon op en zag ik een notificatie staan: ''Naam'' heeft een bestelling bij je geplaatst.'' Een golf van emoties overspoelde me - vreugde, opwinding en ongeloof. Het was de naam van mijn vriendin, de allereerste klant en mijn grootste supporter. Een glimlach van oor tot oor. Een onvergetelijk geluksmoment, het startsein van mijn e-commerce avontuur.

Wat ze besteld heeft? Een Slab 1-slot acryl case zodat ze een van haar kaarten die ze wil laten graden daarin kan zetten.

01-01-2024

Frylics internationaal

Augustus 2023 opende Frylics haar digitale deuren, en ik ben opgetogen om te delen dat ik met Frylics voor 1 januari 2024 al internationale erkenning heb gekregen. Trots mag ik zeggen dat Frylics niet alleen in Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk en Spanje al orders heeft mogen ontvangen. Deze snelle internationale groei is inspirerend en motiveert om in 2024 en verder nog meer grenzen te doorbreken.

Wat een droom!

28-01-2024

1e aanwezigheid Pokémon beurs

Op 28 januari 2024 waagde ik me voor het eerst in het spannende avontuur van de POKEDAYZ-beurs. Deze stap was extra uitdagend omdat ik me al ruim van tevoren moest aanmelden, en dit proces vergde veel tijd en aandacht, vooral omdat mijn focus voornamelijk op de webshop lag. Het inschrijven voor POKEDAYZ bracht een hoop vragen met zich mee: Hoeveel voorraad moest ik meenemen? Welke details moest ik niet over het hoofd zien?

Ondanks mijn gebrek aan ervaring op het gebied van beursdeelname, was de POKEDAYZ-beurs een onvergetelijke ervaring. Het was niet alleen een kans om mijn producten te presenteren aan een gepassioneerd publiek, maar ook een les in ondernemerschap en voorbereiding. Hoewel het een uitdaging was, heeft deelname aan POKEDAYZ mijn horizon verbreed en mijn onderneming nieuwe mogelijkheden geboden. Ik kijk met trots terug op deze bijzondere mijlpaal!