Denk mee!

Help mij mee mijn service te verbeteren en het productaanbod te vergroten.

Met Frylics vind ik het belangrijk om naar jullie behoeften te luisteren en mijn aanbod af te stemmen op jullie wensen. Daarom wil ik jou uitnodigen om met mij mee te denken over welke producten jij graag toegevoegd ziet worden aan de webshop.

Mis je een product of heb je een ander goed idee of tips voor de webshop?

Dan nodig ik je uit om mij een e-mail te sturen, via social media te benaderen of een WhatsApp bericht te sturen. Ik kijk uit naar jouw feedback.

Ontzettend bedankt!

Frank Visser

Sleeved booster packs

Wil je jouw waardevolle sleeved booster packs veilig opslaan? Zoals jullie wellicht weten heb ik een op maat gemaakte acryl case voor speciaal 1 sleeved booster pack, klik hier. Ook kun je 48 sleeved booster packs kwijt in een Celebrations Ultra Premium Collection, klik dan hier. Tevens is hier, meer naar onderen, ook een artikel over geschreven. Maar! Wist je dat je tot 5 sleeved booster packs fantastisch kunt displayen en veilig kunt bewaren in de Disney Lorcana Theme Deck acryl case? Kijk zelf maar. Klik hier voor het product.

Halve Booster Box (18 Boosters)

Ben jij in het bezit van een halve booster box (18-packs) en weet jij niet hoe jij deze veilig kan bewaren? Omdat dit een niche product is bestaan hier geen acryl cases voor. Maar wist jij dat twee van deze halve booster boxen perfect passen in een acryl case voor 1 reguliere booster box? Bekijk zelf!

Sleeved boosterpack acryl case

Sleeved boosters opslag

Wist je dat sleeved boosterpacks uitstekend passen in de Celebrations Ultra Premium Collection case? 3 rijen naast elkaar en +/- 14 per rij is goed voor zo'n 42 sleeved booster per case! Dat is nog eens efficient opbergen op een stijlvolle manier.

Celebrations UPC case
Booster Box acryl case

Creëer je eigen Booster Box

Wist je dat Pokémon elk jaar een speciale set uitbrengt? Helaas is de Booster Box geen onderdeel van de product line-up.

Wil jij toch je eigen Booster Box creëren van deze set of vind je het gewoon leuk boosterpacks te sparen van verschillende sets, dit kun je dit gemakkelijk doen door gebruik te maken van de Booster Box acryl case. Omdat deze case gemaakt is voor de reguliere boosterboxen passen hier (vanzelfsprekend) ook 36 losse pakjes in!

Maak je collectie compleet en bewaar je Pokémon-pakjes op een stijlvolle manier!

Acryl case als plantenbak

Klaar met verzamelen en op zoek naar een andere hobby?

Geef je acryl cases een plant-tastic makeover! Waarom je hobby niet combineren of vervangen met je liefde voor planten? Een beetje aarde, een paar zaden en je hebt je eigen "case-arium"! Het is een onweerstaanbare mix van stijl en groen, een winnende combinatie! ;)

Korte blog artikelen over acryl cases binnen de TCG.

Bekijk alles
Het gebruik van stootdoppen! - Frylics

Het gebruik van stootdoppen!

Bij het gebruik van acryl cases om bijvoorbeeld jouw Pokémon collectie te beschermen spelen stootdoppen een essentiële rol. Deze kleine accessoires zijn ervoor om de stabiliteit van de case te verg...

Waarom zijn acryl cases een investering die zichzelf terugverdienen? - Frylics

Waarom zijn acryl cases een investering die zichzelf terugverdienen?

Het is enorm belangrijk om je verzameling Trading Card Games (TCG) goed te beschermen, of je nu een doorgewinterde kaartverzamelaar bent of net begint met het verzamelen van kaarten. Het is een sli...

Wat is acrylaat? En waarom is het zo populair in de TCG-wereld? - Frylics

Wat is acrylaat? En waarom is het zo populair in de TCG-wereld?

Nieuwsgierig naar de herkomst van acrylaat en waarom het zo populair is binnen de TCG-wereld? Dit buitengewone materiaal kent een fascinerende ontstaansgeschiedenis en heeft zichzelf een prominente...